Basisopleiding vakbekwaam werken met de reachtruck

Heeft u of medewerker nauwelijks tot geen ervaring met het besturen en bedienen van de heftruck maar wel een heftruckcertificaat nodig?  Kies dan voor onze 4-daagse heftruckopleiding.

Tijdens deze reachtrucktraining leert u of uw medewerker alle ins & outs met betrekking tot de besturing en bediening. Met name de veiligheid van zowel het gebruik bediening en besturen van de reachtruck, de bestuurder en omgeving worden nadrukkelijk behandeld. De opleiding bestaat uit theorie en praktijk en wordt afgesloten met een compententiegericht examen voor beide onderdelen.

Tijdens deze training behandelen wij ook meteen het gebruik van de EPT, dit zit bij de cursus ingebrepen. Bij een positieve afronding ontvang u of uw medewerker een pasje waarmee aangetoond kan worden dat er een gedegen instructie heeft plaatsgevonden voor de reachtruck & ept zoals de Arbo deze vereist. Dit certificaat is 5 jaar geldig. 


Voor deze cursus is een minimale leeftijd van 18 jaar vereist, net als een redelijke tot goede beheersing van de Nederlandse taal.

Basisopleiding vakbekwaam werken met de reachtruck

  • 4 dagen
  • Cursusprijs € 830,- *

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Actuele cursusdata