2 daagse Training veilig werken met de heftruck

Heeft u of uw medewerker al enige ervaring met de besturing en bediening van de heftruck maar nog wel het heftruckcertificaat nodig? Volg bij het Logistiek OpleidingsCentrum de 2-daagse veiligheidstraining veilig werken met de heftruck.

Tijdens deze heftrucktraining ligt focus vooral op het veilig gebruiken, besturen en bedienen van heftruck in de praktijk. Bij onze 4-daagse Basisopleiding ligt meer focus op de theoretische kennis van de heftruckchauffeur. Bij deze 2-daagse training ligt de focus meer op de praktijk en gaan wij ervanuit dat de chauffeur al de benodigde theoretische basiskennis heeft. 

Bij het positief afronden van de competentiegerichte examens theorie en praktijk ontvangt u een pasje waarmee u kunt aantonen dat u een gedegen instructie voor heftruck en ept heeft gehad. Dit pasje heeft een geldigheidstermijn van 5 jaar. Het is mogelijk deze training mee te laten tellen voor 14 uur theorie nascholing code 95.

Voor deze cursus is een minimale leeftijd van 18 jaar vereist, net als een redelijke tot goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

2 daagse Training veilig werken met de heftruck

  • 2 dagen
  • Cursusprijs € 455,- *

Kan meetellen voor 14 uur theorie nascholing code 95

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Actuele cursusdata