Opleidingen en cursussen voor reachtrucks en vorkheftrucks

Voor beginnende, gevorderde en expert bestuurders

De reachtruck en heftruck zijn veel geziene interne voertuigen in de logistieke sector, zoals in magazijnen. Kenmerkend aan de reachtruck is de mast met de vork die in zijn geheel naar voren en achteren geschoven kan worden. De vorkheftruck is een magazijnhulpmiddel dat ondersteunt bij het verplaatsen van soms wel 5 ton aan goederen.

Beperk risico's tot een minimum

Werken met een reachtruck of vorkheftruck brengt de nodige risico’s met zich mee. U wilt de risico’s op materiële schade of persoonlijk letsel natuurlijk tot een minimum beperken. Laat ons u daarbij helpen en volg een opleiding of cursus bij het Logistiek Opleidings Centrum!

Neem contact op met onze opleidingsadviseurs

Bekijk hier een overzicht van onze opleidingen voor de reachtruck en vorkheftruck en kies de cursus die op u of uw medewerkers van toepassing is! Wilt u meer informatie over een specifieke opleiding, neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen u graag verder!

Onze medewerkers zijn vol lof over de incompany cursus: leren in eigen omgeving! Bovendien was alles perfect geregeld.

Lenthe Verhoef

Wij geven ook training bij u op locatie

Wilt u meerdere werknemers laten deelnemen aan een cursus van het LOC? Kies dan voor onze incompany trainingen en cursussen!