Veiligheid VCA-VOL

Opdrachtgevers stellen steeds vaker eisen aan bedrijven in de industrie en bouwnijverheid: deze bedrijven dienen over een VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) te beschikken. Met dit certificaat toont u aan dat uw bedrijf veilig werkt en streeft naar minder ongevallen op de werkvloer.

Wilt u een VCA-certificaat behalen, dan moeten leidinggevenden op de werkvloer over het diploma VCA-VOL beschikken. Neem bij het Logistiek OpleidingsCentrum deel aan de cursus VCA-VOL en u bent in staat uw medewerkers veilig, verantwoordelijk, milieubewust en bedrijfsgericht te laten werken.

Veiligheid VCA-VOL

  • 2 dagen
  • 325,00 *

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Algemene informatie

Tijdens de 2-daagse cursus Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven leren wij u de basiskennis van de VGM Checklist voor aannemers, zoals die gesteld is door de VCA. VGM staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Bij een positieve afronding van de cursus ontvangt u het VCA-VOL-diploma met een geldigheidsduur van tien jaar. Hiermee toont u aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met de gezondheid van uzelf en anderen én met het milieu. Tevens worden uw gegevens opgeslagen in de landelijke VCA-databank.
 

Cursusinformatie

De cursus VCA-VOL wordt gegeven in Etten-Leur of bij een van onze steunpunten in Nederland. Het is mogelijk de cursus mee te laten tellen voor 14 uur theorie nascholing code 95. De cursusprijs bedraagt €325,- excl. btw en eventuele CCV-registratiekosten à €22,95 per persoon per cursusdag.

Locatie

Logistiek Opleidings Centrum LOC bv

Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur