Cursus basisveiligheid VCA

Werkt u volgens de VCA-richtlijnen, maar bent u niet in het bezit van het vereiste diploma of is deze (bijna) verlopen? Volg dan de cursus Basisveiligheid VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) bij het Logistiek OpleidingsCentrum.

Na het afronden van deze 2-daagse cursus Basisveiligheid VCA (Basis VCA) bent u in staat om veilig, verantwoord, milieubewust en bedrijfsgericht te werken en heeft u inzicht in de betreffende veiligheidsaspecten.

Cursus basisveiligheid VCA

  • 2 dagen
  • 270,00 *

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Algemene informatie

Tijdens de 2-daagse cursus leren wij u de basiskennis van de VGM Checklist voor aannemers, zoals die is gesteld door de VCA. VGM staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Bij een positieve afronding van de cursus ontvangt u het Basis VCA-diploma met een geldigheidsduur van tien jaar. Hiermee toont u aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met de gezondheid van uzelf en anderen én met het milieu. Tevens worden uw gegevens opgeslagen in de landelijke VCA-databank.
 

Cursusinformatie

De cursus basisveiligheid VCA wordt gegeven in Etten-Leur of bij een van onze steunpunten in Nederland. Het is mogelijk de cursus mee te laten tellen voor 7 uur theorie nascholing code 95. De cursusprijs bedraagt €270,- excl. btw en eventuele CCV-registratiekosten à €22,95 per persoon per cursusdag.
 

Locatie

Logistiek Opleidings Centrum LOC bv

Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur