STOOF

Opleidingssubsidies voor de uitzendbranche

STOOF, ook wel Stichting Opleiding en Ontwikkeling Flexbranche genoemd, krijgt van Stichting Fonds voor de Uitzendbranche (SFU) extra financiële middelen om te investeren in de opleiding van zowel uitzendkrachten als vaste werknemers in de uitzendbranche. Werknemers komen in aanmerking voor subsidie wanneer zij vallen onder de CAO voor Uitzendkrachten (ABU CAO en NBBU CAO). Om uitzendkrachten een aanzet te geven tot een leven lang leren, werkt STOOF met zogenaamde scholingsvouchers. Ook biedt STOOF 50-plussers extra mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen – en daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten – met de UWV Scholingsvoucher 50+. De UWV Scholingsvoucher 50+ is aan te vragen tot 1 januari 2018. 
 

Meer informatie over scholingsfonds STOOF

Wilt u meer informatie over de exacte subsidiemogelijkheden en subsidiebedragen voor de uitzendbranche? Kijk dan op de website van STOOF! Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met de opleidingsadviseurs van het Logistiek Opleidings Centrum en de subsidiegids aanvragen.
 

Heftruck, VCA of Hoogwerker opleidingen met STOOF voucher

Dankzij de STOOF kunnen uitzendkrachten een scholingsvoucher ontvangen voor en opleiding of cursus naar keuze. Download onze berekening en weet direct waar u aan toe bent!

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen
of heeft hulp nodig bij uw subsidieaanvraag?

Neem contact op of maak een afspraak

Bekijk ons opleidingsoverzicht

Het LOC levert kwaliteit met klantgerichte trainingen op maat en een zeer divers cursusaanbod.

René Donders, Cloetta