Over het Logistiek Opleidings Centrum

Het Logistiek Opleidings Centrum heeft meer dan 45 jaar ervaring in het aanbieden en verzorgen van logistieke opleidingen om de veiligheid en het vakmanschap in de transport en logistiek te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen voor vorkheftrucks, reachtrucks, verreikers, hoogwerkers, bobcats, terminaltrekkers en stapelaars. Ook BHV- en VCA-opleidingen behoren tot de mogelijkheden.

Opleidingen in heel Nederland

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Etten-Leur, maar met ons landelijk dekkend netwerk van nevenvestigingen en steunpunten kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn. Onze opleidingen worden zowel individueel als klassikaal gegeven en het is zelfs mogelijk om een incompany training te boeken! Snelheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn de belangrijkste uitgangspunten voor onze opleidingen. En dat natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs.
 

Onze opleidingsadviseurs en instructeurs

De opleidingsadviseurs van het LOC hebben jarenlange ervaring in de branche. Zij voorzien u van deskundig advies en helpen u met het vaststellen en formuleren van uw opleidingsbehoeften. Al onze instructeurs beschikken over de vereiste instructiebewijzen en zijn zeer ervaren in het verzorgen van logistieke opleidingen. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste richtlijnen en innovaties binnen de transport- en logistieke branche.
 

Erkende certificaten en keurmerken

Ons opleidingsinstituut is erkend door het CCV en CBR en wij werken met erkende certificaten volgens de ARBO-richtlijnen. De BHV cursusen worden afgesloten met een officieel NIBHV-examen en het VCA opleidingen met een officieel CBEX diploma.

Wij zijn bovendien ISO 9001:2000 gecertificeerd.

Wij zijn ook aangelosten bij de Branchevereniging voor Training en Opleiding namelijk de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Om de kwaliteit van de trainingen en opleidingen te waarborgen dienen leden van de NRTO zich te houden aan een speciaal opgestelde gedragscode
 

Meer weten over het LOC? Neem nu contact met ons op en wij lichten onze diensten en producten graag aan u toe!

Algemene voorwaarden

Op al onze opleidingen, cursussen en trainingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bent u particulier en volgt u bij ons een opleiding, cursus of training? Dan zijn de NRTO voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de NTRO algemene voorwaarden.

Onderstaand kunt u de algemene voorwaarden voor zakelijke relaties downloaden

Klachtenprocedure

Wij streven naar volle tevredenheid van onze klanten. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn dan zoeken wij graag met u mee naar een passende oplossing.

Download hier onze officiële klachtenprocedure. 

Klachten kunnen ingediend worden door een mail te sturen naar info@locb.nl of door telefonisch contact op te nemen met de heer R. Heijens 076-5015535.

Uw klacht wordt altijd vertrouwelijk behandeld en zal geen invloed hebben op uw opleiding. Wij streven erna uw klacht zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 weken, af te handelen. Indien u u niet kunt vinden in de afhandeling van de klacht kunt u u altijd wenden tot BOVAG - bemiddelingscommissie: rijscholen@bovag.nl of de Stichting Geschillencommissie rijscholen: https://www.degeschillencommissie.nl/contact/

Maak kennis met onze adviseurs

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen
of heeft hulp nodig bij uw subsidieaanvraag?

Neem contact op of maak een afspraak

  • Opleidingsadvies op maat
  • Duizenden cursussen per jaar
  • Volledige ontzorging
  • Praktijkgerichte actuele trainingen
  • Incompany in heel Nederland