06 januari 2017

Gewijzigde procedure versturen van heftruck- en reachtruckcertificaten SOOB

Vanaf 1 augustus 2016 verstuurt het CBR de behaalde certificaten van de opleidingen Vakbekwaamheidscertificaat Vorkheftruck/Reachtruck en Veiligheidscertificaat Vorkheftruck/Reachtruck rechtstreeks naar de kandidaat. Lees er hier meer over!

Vanaf 1 augustus verstuurt het CBR de behaalde certificaten van de opleidingen Vakbekwaamheidscertificaat Vorkheftruck/Reachtruck en Veiligheidscertificaat Vorkheftruck/Reachtruck rechtstreeks naar de kandidaat. Voorheen werden deze certificaten eerst naar de opleider gestuurd.
 

Gevolgen SOOB-certificaten

Voor de afwikkeling van SOOB-subsidies in het SOOB Subsidiepunt heeft dit als gevolg dat u het certificaat niet meer kunt uploaden. Vanaf 1 augustus zal voor bovenstaande opleidingen het uitslagformulier via de applicatie TOP Internet worden geaccepteerd als afdoend bewijsmateriaal. Op dit uitslagformulier moet duidelijk per kandidaat staan of deze geslaagd of niet geslaagd is.
 

Meer informatie 

Kijk voor meer informatie op de website van SOOB. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de opleidingsadviseurs van het Logistiek Opleidings Centrum! Zij lichten een en ander graag aan u toe.  


  • Opleidingsadvies op maat
  • Duizenden cursussen per jaar
  • Volledige ontzorging
  • Praktijkgerichte actuele trainingen
  • Incompany in heel Nederland