Opleiding veilig werken met de verreiker

Of u nu nog helemaal geen ervaring heeft met het bedienen van een verreiker of hier al enige ervaring mee heeft: bij het Logistiek Opleidings Centrum kunt u deelnemen aan de 1-daagse cursus veilig werken met de verreiker!

Na afloop van de cursus heeft u uw veiligheidscertificaat behaald, zodat u in staat bent om veilig, efficiënt en bedrijfsgericht met een verreiker te werken. Ook kunt u efficiënt en kostenbewust omgaan met goederen en interne transportmiddelen.

Opleiding veilig werken met de verreiker

  • 1 dag
  • 280,- *

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Algemene informatie

De 1-daagse cursus veilig werken met de verreiker is bedoeld voor kandidaten die niet in het bezit zijn of zijn geweest van het vereiste certificaat. Voor deze cursus is een minimale leeftijd van 16 jaar vereist, net als een redelijke beheersing van de Nederlandse taal. Er kunnen maximaal zes cursisten per dag deelnemen (twee personen op één verreiker).
 

Doelstelling cursus

Na afloop van de cursus is de cursist in staat om conform de wettelijke voorschriften te werken (Arboblad Al 14). Dit betekent veilig, verantwoordelijk en bedrijfsgericht met de verreiker werken en de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren. Bij het positief afronden van het examen ontvangt u een LOC pasje met een geldigheidsduur van vijf jaar.
 

Cursusinformatie

De 1-daagse cursus wordt gegeven op onze locatie in Etten-Leur of bij een van onze steunpunten in Nederland. De cursus is ook incompany mogelijk. Hierbij is het van belang dat u een instructieruimte met tv/video en whiteboard beschikbaar heeft, net als een praktijkruimte van 400 m2 en de nodige verreikers (één verreiker per twee personen). De prijs van de cursus bedraagt €280,- excl. btw. In dit bedrag zijn inbegrepen: het examen, lesmateriaal, pasje, administratiekosten en uitgebreide lunch, koffie en thee.
 

Programma

Theorie

  • Vaktechniek.
  • Dagelijks onderhoud.
  • Veiligheid Al 14, Arbo-wet en verkeer.

Praktijk

  • Dagelijks onderhoud.
  • Bediening verreiker.
  • Diverse opslagmethoden.
  • Diverse laad- en losmethoden.

Locatie

Logistiek Opleidings Centrum LOC bv

Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur

Inschrijven voor deze training

Neem contact met ons op voor de actuele startdata en beschikbaarheid.