Opleiding veilig werken met de hoogwerker

Om het werken met de hoogwerker veiliger te laten verlopen, zijn actieve veiligheidsmaatregelen nodig die inspelen op het gedrag van uw medewerkers. Neem daarom deel aan de 1-daagse cursus veilig werken met de hoogwerker van het Logistiek Opleidings Centrum. 

Wilt u veilig en efficiënt met de hoogwerker werken? Door het volgen van de cursus veilig werken met de hoogwerker vermindert het aantal arbeidsongevallen én is er minder schadegevallen.

Opleiding veilig werken met de hoogwerker

  • 1 dag
  • 280,- *

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Algemene informatie

De 1-daagse cursus (twee dagdelen) veilig werken met de hoogwerker is bedoeld voor kandidaten die niet in het bezit zijn of zijn geweest van het vereiste certificaat. Voor deze cursus is redelijke beheersing van de Nederlandse taal vereist.
 

Doelstelling cursus

Na afloop van de cursus is de cursist in staat om veilig en efficiënt met de hoogwerker te werken, zonder in te boeten op kwaliteit. Bij het positief afronden van het examen ontvangt u een LOC pasje.
 

Cursusinformatie

De 1-daagse cursus wordt gegeven in twee dagdelen gegeven op onze locatie in Etten-Leur of bij een van onze steunpunten in Nederland. In overleg kan de cursus ook incompany worden gegeven. De prijs van de cursus bedraagt €280,- excl. btw. In dit bedrag zijn inbegrepen: het lesmateriaal, pasje, de administratiekosten en uitgebreide lunch, koffie en thee.
 

Programma

Theorie

  • Richtlijnen in de Arbowet
  • De hoogwerker
  • Controle, stabiliteit, belading en onderhoud
  • Opschriften en instructies
  • Tillen en dragen, persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen.

Praktijk

De nadruk ligt op de veiligheidsvoorschriften, zoals deze door de arbeidsinspectie zijn opgesteld; controle voor, tijdens en na het rijden, besturing, stabiliteit, bediening.

Locatie

Logistiek Opleidings Centrum LOC bv

Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur

Inschrijven voor deze training

Neem contact met ons op voor de actuele startdata en beschikbaarheid.