Opleiding veilig werken met de electropallettruck

Om het werken met de stapelaar en electropallettruck veiliger te laten verlopen, zijn actieve veiligheidsmaatregelen nodig. Neem daarom deel aan de cursus veilig werken met de stapelaar en electropallettruck van het Logistiek Opleidings Centrum. 

Na afloop van de cursus is de cursist in staat om conform de wettelijke voorschriften te werken (NEN EN 45013). Hiermee vermindert u de kans op arbeidsongevallen én schadegevallen.

Opleiding veilig werken met de electropallettruck

  • 135,- *

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Algemene informatie

De veilig werken met de electropallettruck is bedoeld voor kandidaten die niet in het bezit zijn of zijn geweest van het vereiste certificaat. Voor deze cursus is een redelijke beheersing van de Nederlandse taal vereist. Er kunnen maximaal zes cursisten per dagdeel deelnemen.
 

Doelstelling cursus

Na afloop van de cursus is de cursist in staat om conform de wettelijke voorschriften te werken (NEN EN 45013). Dit betekent veilig, verantwoordelijk en bedrijfsgericht met de stapelaar werken en de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren. Bij het positief afronden van het examen ontvangt u een LOC pasje met een geldigheidsduur van vijf jaar.
 

Cursusinformatie

De cursus duurt 1 dagdeel (4 uur) encursus wordt gegeven op onze locatie in Etten-Leur of bij een van onze steunpunten in Nederland. De cursus is ook incompany mogelijk. De prijs van de cursus bedraagt €135,- excl. btw. In dit bedrag zijn inbegrepen: het examen, toezichtafdrachten, pasje en administratiekosten.
 

Programma

Theorie

  • Dagelijks onderhoud.
  • Veiligheid, Arbo-wet, verkeer en de wettelijke eisen.
  • Belasting van de stapelaar.

Praktijk

  • Dagelijks en periodiek onderhoud en controle van het werktuig.
  • Rijklaar controle.
  • Rijden en werken met de stapelaar.
  • Veiligheidsaspecten in de praktijk.

Locatie

Logistiek Opleidings Centrum LOC bv

Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur

Inschrijven voor deze training

Neem contact met ons op voor de actuele startdata en beschikbaarheid.