Cursus Allround magazijnmedewerker incl. heftruck en reachtruck

Om het werken in het logistieke magazijn zo veilig mogelijk te laten verlopen, zijn actieve veiligheidsmaatregelen nodig. Neem daarom deel aan de cursus Allround magazijnmedewerker incl. heftruck en reachtruck van het Logistiek Opleidings Centrum. 

Tijdens de cursus worden de cursisten vertrouwd gemaakt met de werkzaamheden in het magazijn en met de heftruck en reachtruck. Zij worden opgeleid tot allround magazijnmedewerker. De cursus neemt vijf dagen in beslag en kan aangevuld worden met één dag privéles. 

Cursus Allround magazijnmedewerker incl. heftruck en reachtruck

  • 6 dagen
  • 1.670,- *

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Algemene informatie

De 6-daagse cursus Allround magazijnmedewerker incl. heftruck en reachtruck is bedoeld voor personen die enige of geen ervaring hebben met de werkzaamheden in het magazijn en een heftruck en reachtruck besturen. Voor deze cursus is een minimale leeftijd van 16 jaar vereist, net als een redelijke beheersing van de Nederlandse taal. 
 

Doelstelling cursus

De cursus duurt vijf dagen en kan aangevuld worden met één dag privéles in het magazijn. De cursisten worden vertrouwd gemaakt met de werkzaamheden in het magazijn en met de heftruck en reachtruck. Bij het positief afronden van het theorie-examen ontvangt u een LOC-certificaat basisopleiding magazijnmedewerker en een heftruckcertificaat.
 

Cursusinformatie

De 6-daagse cursus wordt gegeven op onze locatie in Etten-Leur of bij een van onze steunpunten in Nederland. De cursus is ook incompany mogelijk. De prijs van de 6-daagse cursus bedraagt €840,- excl. btw. De 5-daagse cursus (zonder privéles) kost €680,- excl. btw. In de cursus proberen wij beide certificeringen te laten plaatsvinden (zowel hef- als reachtruck).

Programma

Praktijk en theorie

  • plaats van het magazijn in de organisatie.
  • de functie van het magazijn.
  • voorraad en voorraadbeheer (gedeeltelijk).
  • interne transport- en opslagmiddelen.
  • orderproductie.
  • verzending en expeditie.
  • veiligheid en ergonomie.

Locatie

Logistiek Opleidings Centrum LOC bv

Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur

Inschrijven voor deze training

Neem contact met ons op voor de actuele startdata en beschikbaarheid.