Cursus Magazijnmedewerker basis incl. heftruck

Om het werken in het logistieke magazijn zo veilig mogelijk te laten verlopen, zijn actieve veiligheidsmaatregelen nodig. Neem daarom deel aan de cursus Magazijnmedewerker basis incl. heftruck van het Logistiek Opleidings Centrum. 

De cursus duurt vijf dagen en kan aangevuld worden met één dag privéles. De cursisten worden tijdens deze 6-daagse cursus vertrouwd gemaakt met de werkzaamheden in het magazijn en met de heftruck. 
 

Cursus Magazijnmedewerker basis incl. heftruck

  • 1,52 *

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Algemene informatie

De 6-daagse cursus magazijnmedewerker basis incl. heftruck is bedoeld voor kandidaten die enige of geen ervaring hebben met de werkzaamheden in het magazijn en een heftruck besturen. Voor deze cursus is een minimale leeftijd van 16 jaar vereist, net als een redelijke beheersing van de Nederlandse taal.
 

Doelstelling cursus

De cursus duurt vijf dagen en kan aangevuld worden met één dag privéles. De cursisten worden tijdens deze 6-daagse cursus vertrouwd gemaakt met de werkzaamheden in het magazijn en met de heftruck. Bij het positief afronden van het theorie-examen ontvangt u een LOC pasje basisopleiding magazijnmedewerker.
 

Cursusinformatie

De 6-daagse cursus wordt gegeven op onze locatie in Etten-Leur of bij een van onze steunpunten in Nederland. De cursus is ook incompany mogelijk. De prijs van de 6-daagse cursus bedraagt €840,- excl. btw. De 5-daagse cursus (zonder privéles) kost €680,- excl. btw.

Programma

Praktijk en theorie

  • plaats van het magazijn in de organisatie.
  • de functie van het magazijn.
  • voorraad en voorraadbeheer (gedeeltelijk).
  • interne transport- en opslagmiddelen.
  • orderproductie.
  • verzending en expeditie.
  • veiligheid en ergonomie.

Locatie

Logistiek Opleidings Centrum LOC bv

Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur

Inschrijven voor deze training

Neem contact met ons op voor de actuele startdata en beschikbaarheid.