Incompany opleidingen

De opleidingen van het Logistiek Opleidings Centrum kunt u volgen op een van onze locaties in Nederland. Wilt u de opleiding liever in uw eigen huis plaats laten vinden dan bieden wij u incompany opleidingen aan. De training of cursus vindt ‘inhouse’ plaats en kan op nagenoeg elke gewenste locatie worden gegeven, aangepast aan uw wensen! 

Voordelen incompany opleidingen

Incompany opleidingen of trainingen brengen enkele voordelen met zich mee. Zo is de cursusinhoud flexibel en kan op maat worden gemaakt en hiernaast hoeven u en uw collega’s niet te reizen en hiermee bespaart u op soms hoge reiskosten. Bovendien kan de incompany opleiding aan een grote(re) groep deelnemers worden gegeven, zodat u goedkoper uit bent dan wanneer u de medewerkers aanmeldt voor losse, individuele opleidingen.

Tijdens de cursus wordt er geoefend met trucks en materiaal waar normaal gezien mee gewerkt wordt. Hierdoor zijn onze incompany opleidingen praktijkgericht en kunnen de deelnemers het geleerde direct bij u op het bedrijf in de praktijk brengen.

Mogelijkheden incompany opleidingen bespreken

Wilt u meer weten over de voordelen én mogelijkheden van de incompany opleidingen van het LOC? Schroom niet en neem contact op met onze opleidingsadviseurs! Zij bekijken graag de mogelijkheden met u.

 

Waarom incompany?

De training of cursus vindt ‘inhouse’ plaats en kan op nagenoeg elke gewenste locatie worden gegeven, aangepast aan uw wensen.

Meer weten?

Voor iedere logistieke opleiding een incompany mogelijkheid

Onze medewerkers zijn vol lof over de incompany cursus: leren in eigen omgeving! Bovendien was alles perfect geregeld.

Lenthe Verhoef

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen
of heeft hulp nodig bij uw subsidieaanvraag?

Neem contact op of maak een afspraak

Onze klanten

 • Als je een kwalitatief goede partij zoekt die flexibel is en een snelle service kan bieden, dan zit je absoluut goed bij het LOC!

  Anita van der Poel, Bas Group
 • Bij het LOC de cursus Bedrijfshulpverlening basis gevolgd. Wat een fijne sfeer, voelde mij daardoor erg op mijn gemak.

  Jelle de Groot, Breda
 • Onze medewerkers zijn vol lof over de incompany cursus: leren in eigen omgeving! Bovendien was alles perfect geregeld.

  Lenthe Verhoef
 • Het LOC levert kwaliteit met klantgerichte trainingen op maat en een zeer divers cursusaanbod.

  René Donders, Cloetta

Nieuws in en uit de logistieke sector

 • Opleidingsadvies op maat
 • Duizenden cursussen per jaar
 • Volledige ontzorging
 • Praktijkgerichte actuele trainingen
 • Incompany in heel Nederland