Welkom bij het LOC!

De Coninck Nederland is overgenomen door het LOC

Sinds enige tijd is De Coninck Nederland overgenomen door het Logistiek Opleidingscentrum; dé trainer in logistiek & veiligheid!

Verbeterde service, uitgebreider opleidingsaanbod & kwalitatief hoogstaande trainingen!

Al meer dan 45 jaar verzorgen wij, het Logistiek Opleidingscentrum allerlei opleidingen en trainingen t.b.v. de veiligheid en het vakmanschap in de logistiek. Wij hebben een uitgebreid opleidingsaanbod van tientallen verschillende opleidingen en trainingen welke te volgen zijn in Etten-Leur (hoofdkantoor), bij een van onze steunpunten in heel Nederland of bij u op locatie en indien gewenst geheel op maat.


Ons uitgebreide opleidingsaanbod bestaat uit o.a.;

- Vorkhef- en reachtruck
- VCA
- BHV/EHBO
- Hoogwerker
- Verreiker
- EPT 
- Autolaadkraan 
- Medewerker luchtvracht
- Allround magazijnmedewerker
- Terminaltrekker
- Veilig werken op hoogte 

& nog héél veel meer!

Eerlijk & gericht opleidingsadvies

Snelheid, kwaliteit en flexibileit zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Onze opleidingsadviseurs staan dan ook graag voor u klaar voor een kennismakingsgesprek of om een opleidingsadvies op maat te maken. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk en bieden u volledige ontzorging aan bij eventuele subsidieaanvragen, administratieve verwerking en arbo-technische vraagstukken.

 

Wij komen graag met u in contact!
Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen. Wij brengen de veiligheid binnen uw bedrijf naar een hoger niveau. Neem contact op met: 076 501 55 35 | info@locb.nl of via ons contactformulier.