Herhalingscursus bedrijfshulpverlening

De kracht van herhaling is zeer belangrijk, zeker als het gaat om bedrijfshulpverlening en veiligheid op de werkvloer. Bent u in het bezit van een BHV-certificaat, dan kunt u bij het Logistiek Opleidings Centrum de cursus Bedrijfshulpverlening herhaling volgen. 

Deze opleiding is bestemd voor een aantal door de werkgever, volgens Arbowetgeving, aangewezen personen die in het bezit zijn van het BHV-diploma dat verlengt dient te worden. Na het volgen van deze cursus bent u in staat levensreddend te handelen en brand te bestrijden. 

Herhalingscursus bedrijfshulpverlening

  • 1 dag
  • 165,- *

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Algemene informatie

Tijdens de 1-daagse herhalingscursus van het Logistiek Opleidings Centrum frissen wij uw kennis over de vier kernwaarden van bedrijfshulpverlening op. Deze kernwaarden bestaan uit EHBO (Eerste Hulp bij Ongevallen), beperking en bestrijding van een beginnende brand, begeleiden bij het ontruimen van een gebouw en communicatie met instanties als politie, brandweer en zorgverlening. Het is ook mogelijk om tijdens het programma meer de leren over de AED (Automatische Externe Defibrillator).
 

Behalen herhalingscursus

Na het positief afronden van het examen ontvangt u een officieel digitaal NIBHV-certificaat met een geldigheidsduur van één jaar.  Het is mogelijk de BHV-cursus mee te laten tellen voor 7 uur theorie nascholing van Code 95.

Cursusinformatie

De cursus wordt gegeven in Etten-Leur of bij een van onze steunpunten in Nederland. Daarnaast kunnen wij de cursus bij u op locatie verzorgen. De cursusprijs bedraagt €165,- excl. btw en eventuele CCV-registratiekosten à €23,95 per persoon per cursusdag.
 

Locatie

Logistiek Opleidings Centrum LOC bv

Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur