BHV/ EHBO basis

Iedere organisatie moet ten minste één Bedrijfshulpverlener hebben, ook wel een BHV’er genoemd. De BHV’er is getraind en kan hulp bieden bij diverse incidenten op de werkvloer, zoals een ongeval, brand of ontruiming. In geval van nood kan deze medewerker de collega’s en de aanwezige klanten en leveranciers in veiligheid brengen.

BHV/ EHBO basis

  • 2 dagen
  • 265,- *

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Programma

Tijdens de 2-daagse basisscursus van het Logistiek OpleidingsCentrum leert de deelnemer alle ins & outs over de de vier kernwaarden van bedrijfshulpverlening op. Deze kernwaarden bestaan uit EHBO (Eerste Hulp bij Ongevallen), beperking en bestrijding van een beginnende brand, begeleiden bij het ontruimen van een gebouw en communicatie met instanties als politie, brandweer en zorgverlening. Tijdens de basiscursus is ook een lotuspatient aanwezig en zal er voldoende aandacht besteed worden aan het gebruik van de AED.

Behalen basiscertificaat

Na het positief afronden van het examen ontvangt u een officieel digitaal NIBHV-certificaat met een geldigheidsduur van één jaar. Om het certificaat te behouden dient er een 1-daagse herhalingscursus gevolgd te worden. 

Cursusinformatie

De cursus wordt gegeven in Etten-Leur of bij een van onze steunpunten in Nederland. Daarnaast kunnen wij de cursus bij u op locatie verzorgen. De cursusprijs bedraagt € 265,- excl. btw en eventuele CCV-registratiekosten à €23,95 per persoon per cursusdag.
 

Locatie

Logistiek Opleidings Centrum LOC bv

Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur