Basiscursus bedrijfshulpverlening

Alle werkgevers zijn verplicht de bedrijfsrisico’s in kaart te brengen met de RI&E (Risico-Inventarisatie en Evaluatie). Bij deze inventarisatie komt de BHV-verplichting om de hoek kijken. De BHV-verplichting geldt voor ieder bedrijf met één of meerdere medewerkers.

Bent u nog niet in het bezit van een BHV-certificaat, dan kunt u bij ons middels E-learning (6-8 uur zelfstudie en 1 dag praktijk) het NIBHV certificaat behalen. 

Basiscursus bedrijfshulpverlening

  • 1 dag
  • 195,- *

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Algemene informatie

Doordat de kandidaat het theoretische deel reeds thuis gedaan heeft ligt de focus bij het praktijkdeel op competenties zoals brandblussen, eerste hulpvaardigheden en ontruiming. Nadat de kandidaat het theoretische deel volledig doorlopen heeft dient deze afgerond te worden met een kennistoets. Er is geen toets meer op de praktijkdag. De e-learning toets moet voldoende zijn om toegelaten te worden tot de praktijk.

Na het positief afronden van het examen ontvangt u een officieel digitaal NIBHV-certificaat met een geldigheidsduur van één jaar.  
 

Cursusinformatie

De cursus wordt gegeven in Etten-Leur, incompany bij u op locatie of bij een van onze steunpunten in Nederland. De prijs van de cursus bedraagt €195,- excl. btw

Wij verzorgen deze cursus op aanvraag voor minimaal 8 en maximaal 12 personen.

Locatie

Logistiek Opleidings Centrum LOC bv

Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur