Basiscursus bedrijfshulpverlening

Alle werkgevers zijn verplicht de bedrijfsrisico’s in kaart te brengen met de RI&E (Risico-Inventarisatie en Evaluatie). Bij deze inventarisatie komt de BHV-verplichting om de hoek kijken. De BHV-verplichting geldt voor ieder bedrijf met één of meerdere medewerkers.

Bent u nog niet in het bezit van een BHV-certificaat, dan kunt u bij het Logistiek Opleidings Centrum de 2-daagse cursus Bedrijfshulpverlening basis volgen. Na het volgen van deze cursus bent u in staat levensreddend te handelen en brand te bestrijden.

Inclusief gebruik AED & tijdens een van de cursusdagen is er een Lotuspatient aanwezig. 

Basiscursus bedrijfshulpverlening

  • 2 dagen
  • 245,00 *

Meer weten?

* Exclusief BTW en registratiekosten CCV, inclusief lesmateriaal, pasje, uitgebreide lunch, koffie & thee

Algemene informatie

Tijdens de 2-daagse basiscursus van het Logistiek Opleidings Centrum leert u de vier kernwaarden van bedrijfshulpverlening, namelijk EHBO (Eerste Hulp bij Ongevallen), beperking en bestrijding van een beginnende brand, begeleiden bij het ontruimen van een gebouw en communicatie met instanties als politie, brandweer en zorgverlening. Het is ook mogelijk om tijdens het programma meer de leren over de AED (Automatische Externe Defibrillator).
 

Behalen BHV-certificaat

Na het positief afronden van het examen ontvangt u een officieel digitaal NIBHV-certificaat met een geldigheidsduur van één jaar.  
 

Cursusinformatie

De cursus wordt gegeven in Etten-Leur of bij een van onze steunpunten in Nederland. Daarnaast kunnen wij de cursus bij u op locatie verzorgen. De prijs van de cursus bedraagt €245,- excl. btw

Locatie

Logistiek Opleidings Centrum LOC bv

Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur